Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ E-ME.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπημένα μου παιδιά και γονείς, από σήμερα έχει ξεκινήσει και μια ακόμη ψηφιακή τάξη στην ιστοσελίδα e-me. Ουσιαστικά είναι η ιστοσελίδα που μας προτείνει το Υπουργείο Παιδείας να χρησιμοποιούμε. Θα σας παρακαλέσω λοιπόν να κάνετε την εγγραφή σας. Η διαδικασία αυτή δε θα σας πάρει περισσότερο από 5 λεπτά. Ακολουθήστε προσεκτικά τα βήματα που σας γράφω:

α) Πηγαίνετε στα email σας και βρείτε το email που σας είχε στείλει ο διευθυντής του σχολείου μας με τους κωδικούς του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου. Είναι 2 κωδικοί. Ένας κωδικός είναι το "Όνομα χρήστη" και ο άλλος κωδικός είναι ο "Κωδικός πρόσβασης". Σημειώστε τους δύο κωδικούς σε ένα χαρτί.

β) Κάντε κλικ στον σύνδεσμο https://auth.e-me.edu.gr/?eme=https://e-me.edu.gr/&cause=no-token&eat=efd43d9c3d1eedecbf434d3746a2d46b  για να σας ανοίξει αυτή η σελίδα. 



γ) Κάντε κλικ στη λέξη "Είσοδος" και θα σας ανοίξει αυτή η σελίδα

δ) Στη σελίδα που σας ανοίγει συμπληρώστε το Όνομα χρήστη και τον Κωδικό σας. 

ε) Αν έχετε ακολουθήσει σωστά τα βήματα θα σας ανοίξει η παρακάτω σελίδα. Όταν φτάσετε σε αυτό το σημείο παρακαλώ να γράψετε ένα σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση. Για παράδειγμα "Κύριε Γιάννη, είμαι ο Κώστας και είμαι έτοιμος." 

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μου (ioannisteach@gmail.com) και θα σας βοηθήσω. Καλή συνέχεια!


3 σχόλια: